Cara Nggawe lan Nggawe Esai Sekolah Menengah

Cara Nggawe lan Nggawe Esai Sekolah Menengah

Cara Nggawe lan Nggawe Esai Sekolah Menengah

Hot

Thursday, December 28, 2017

Cara Nggawe lan Nggawe Esai Sekolah Menengah

December 28, 2017 0

Supaya sampeyan duwe eksposisi kanggo nyipta. Sadurunge tunyuk tombol utawa angkat pena, priksa manawa sampeyan maca pitakon. Iku nyenengake kula apa jumlah expositions sing wicaksana aku wis perlu kanggo fizzle ing cahya saka kasunyatan sing esaiist ora njawab inquiry. Apa sampeyan ngerti apa sing ditakokake? Apa sampeyan milih tembung kunci ing panaliten kasebut? Apa akurat kanggo ngandhani yen sampeyan yakin kabeh ngerti apa sing ditakokake? Agung. Saiki nglakoni pembalikan lan maca penyelidikan maneh. Pikirane kowe teka? Mbok menawa sampeyan duwe hak kasebut. About-face lan maca penyelidikan maneh. Ngluwihi apa maneh saiki? Gedhe, ayo mulih.

Struktur

Makalah sing dhasar kasebut dumadi ing telung bagean: presentation, awak lan kesimpulan. Punika panjaluke dheweke teka ing konsep pungkasan. Dadi yen bisa, ora perlu dadi panyuwunan kasebut.

Presentasi

Nemtokake sampeyan wis dijaluk ngenali wong kanthi kumpul gedhe kaya rapat. Sampeyan wis nyedhaki kanggo makili sawijine utawa loro. Apa sampeyan bisa nindakake yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab individu? Temenan ora. Iku padha karo artikel. Apa cara sampeyan bisa mbikak soko sing durung dikembangake? Mulane tulisen awak dhisik dhisik. Aku nggoleki ing kene yen sampeyan wis nindakake eksplorasi sampeyan lan nggawe cathetan sampeyan ing saiki. Ninggalake presentasi nganti pungkasan. Motivasi sakbanjure ana ing eksposisi yaiku kanggo ngrampungake lan ngandhakake pertimbangan ing subyek tartamtu. Komposisi asli kudu ngembangake pangembanganmu. Perkembangan sing bisa disorot ing presentation, nanging mung ing acara sing nyusun sawise awak wis dumadi.

Awake

Siji liyane saka masalah sing paling akeh aku weruh kanthi artikel menehi sentences kasempatan kanggo terus mlaku ing. Miturut iki aku tegese sentences sing terus endlessly lan ora tau saestu nerangake apa essayist wis ngrembag senadyan kasunyatan sing padha njaluk pegangan ing beda pikirane kabeh liwat lan mung katon kanggo nyimpang saka trek minangka sanadyan penulis ora duwe pengaruh liwat apa kang sijine kertas nanging mung komposisi aliran sing terus-terusan awit dheweke ngira-ngira iku pamikir cerdas kanggo njaluk apa wae nomer tembung ing kaca minangka bakal prudent.

Njupuk gander ing ukara pungkasan sing sepisan maneh. Apa sampeyan wis siap nod sadurunge sadurunge. Aku ngerti aku. Sing tetep mlaku ing ukara. Dadi apa ukara sing prayoga? Ukara punika artikulasi sing jelas saka pamikiran sing sepi. Sing iku. Mung siji panginten. Ing kasunyatan sing duwe luwih saka siji panginten, miwiti ukara liyane. Minangka pembantuné sing atos, dhéwéké nyatakaké ukara sing bener. Ing acara sing ora bisa dilakoni ing siji ambegan, dawa banget. Minangka panulis sampeyan kudu jelas. Apa maneh, ringkes.

Gatherings related relateds ketemu munggah kanggo mbentuk bagean. Yen sampeyan duwe owah-owahan titik utawa wektu utawa karakter, miwiti bagean liyane. Ing acara sing pikirane ora gegandhengan miwiti liyane wacana. Iku gumantung marang nomer tembung sing dibutuhake lan tingkat eksposisi sampeyan karo referensi kanggo apa jumlah ukara nggawe wacana. Aku dadi aturan kanggo watara lima utawa enem. Dadi yen bisa, ganti supaya ora lali saka lara.

Gunakake SEX kanggo nulis isi awak. Nggawe kesan. Klarifikasi. Menehi conto eXample. Sadawane baris iki sampeyan bakal duwe gerakan sing konsisten liwat kontemplasi.

Kesimpulan

Iki panggonan sampeyan entuk kesempatan kanggo nggabungake potret kawruh gedhe ing tema. Mesthekake sampeyan nggedhekake ing kasunyatan sing wis ditulis ing awak. Nuduhake pangerten sing ditambahi. Sawetara pangerten iki bakal khas kanggo pikiran sing unik. Ing kasunyatan sing ora kasebut sampeyan mbokmenawa ora bisa nyithak kertas sampeyan kanthi becik. Utawa yen ora ana liyane sing ora mikirake sing cukup.

Ngganti

Iki minangka standout antarane bagean paling penting ing eksposisi sampeyan.

Mriksa mriksa ejaan Nanging ngerti yen ora bakal entuk kabeh. Tembung-tembung sing wis ditemokake kanthi salah nanging ana sing dianggep asale minangka tembung sing beda ora bakal dicathet. Priksa kekarepane tembung-tembung sing umum diwatesi, contone, "ngakeni" lan "aside saka". Yen sampeyan nggunakake sembarang tembung kasebut, priksa manawa sampeyan nggunakake kamus sing bener.

Sijine artikel sampeyan adoh sedina utawa rong lan mbaleni maneh. Mata sing asri sing bakal nggawa sampeyan bakal migunani banget.

Peruse kertas supaya saben wong bisa krungu. Telinga sampeyan bakal duwe kapasitas kanggo ngrungokake kesalahan sing luwih gedhe saka mata sampeyan bisa ndeleng. Wong-wong sing komunikasi ing basa Inggris terus-terusan kabeh dadi spesialis ing dialek lisan. Ing kasunyatane, yen kasunyatane bisa dadi salah.

Priksa pangertèn. Apa sampeyan kudu ngarang apa sing kudu sampeyan gunakake?

Ngrampungake proses altering? Agung. Priksanen maneh.
Read More